Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί;»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί;»
Advertisement

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 17/10 θέλησε να κάνει τη δική του τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή του, η οποία αφορούσε το ζήτημα που συζητείται τις τελευταίες ημέρες για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο παρουσιαστής του «The 2night Show» σχολίασε το θέμα παρέα με τον καλεσμένο του, Κώστα Φαλελάκη.

Advertisement

«Μου λένε πολλές φορές: έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν το παιδί σου γινόταν… Τα ‘χω σκεφτεί όλα και για το παιδί μου, που είμαι μπαμπάς, και για όλα.

Τα σκέφτηκα, πέρασαν όλα από το μυαλό μου. Στην αρχή ταλαιπωρήθηκα, έλεγα «δεν θα μου άρεσε» και τελικά πήρα μία τελειωτική απόφαση», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είδαμε ότι η ιστορία με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά, ένα τεράστιο ποσοστό είναι δυστυχισμένα και κατεστραμμένα.

Άρα, λοιπόν, κανείς δεν μου λέει ότι αυτά τα παιδιά, που μεγαλώνουν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, βγαίνουν ευτυχισμένα», συνεχίζει τον συλλογισμό του ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Advertisement

«Ποιος λοιπόν εμένα μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί; Αν μου το γράψετε και μου βάλετε την υπογραφή σας, εγώ θα τα πάρω όλα πίσω. Λοιπόν, κανένας», επισημαίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οπότε εγώ τι θέλω να βλέπω, Κώστα μου; Ευτυχισμένα παιδιά και ανθρώπους υγιείς σωματικά και ψυχικά να μεγαλώνουν ένα παιδί. Όλα τα άλλα…», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: