Αν θες να είσαι κομψή, ξεφορτώσου αυτά τα δέκα πράγματα που «φθηναίνουν» την εμφάνισή σου -«Προπονήτρια» κομψότητας εξηγεί [βίντεο]

Αν θες να είσαι κομψή, ξεφορτώσου αυτά τα δέκα πράγματα που «φθηναίνουν» την εμφάνισή σου -«Προπονήτρια» κομψότητας εξηγεί [βίντεο]
Advertisement

Προσπαθώντας οι γυναίκες να έχουν μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κάνουν πράγματα τα οποία τελικά θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα και θα τις κάνουν να φανούν «φθηνές».

Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας να μοιάζει πιο φθηνή; Μία «προπονήτρια» κομψότητας τους αποκάλυψε μέσα από ένα σχετικό βίντεο της.

Advertisement

Η Anna Bey, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης, προειδοποίησε τις ακολούθους σχετικά με την υπερβολική λεύκανση των δοντιών τους ή τη χρήση υπερβολικού αρώματος.

Η 37χρονη γνωστή lifestyle guru, η οποία «βοηθά τις γυναίκες να βελτιώσουν τον εαυτό τους ώστε να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους», έδωσε τις συμβουλές αυτές στο τελευταίο της βίντεο στο YouTube, όπου έχει 1,75 εκατομμύρια συνδρομητές.

Υποστήριξε ότι το «σκληρό» μακιγιάζ, η εμφανής τριχοφυΐα στο πρόσωπο και τα εντυπωσιακά νύχια που είναι διακοσμημένα έχουν ως αποτέλεσμα μια λιγότερο κομψή εμφάνιση για όσους θέλουν μια αριστοκρατική εμφάνιση.

Advertisement

Η Άννα είπε ότι οι προτάσεις της αποσκοπούσαν στην «τελειοποίηση ορισμένων λεπτομερειών που μπορεί να εμποδίζουν την παρουσίασή σας».

Πρώτον, η προπονήτρια κομψότητας επέμεινε ότι πρέπει να αποφεύγεται η χρήση υπερβολικού αρώματος, εξηγώντας: «Πρέπει πάντα να έχετε κατά νου τους ανθρώπους γύρω σας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα αρώματα ή άνθρωποι σαν εμένα με μια ιατρική πάθηση που πραγματικά αντιδρούν και τους προκαλεί ναυτία όταν μυρίζουμε το απίστευτα δυνατό άρωμά σας.

Advertisement

Γι’ αυτό προσέξτε πόσο άρωμα ψεκάζετε, γιατί στην πραγματικότητα το άρωμά σας μπορεί να μην μυρίζει τόσο ωραία».

Στη συνέχεια, η Άννα αποκάλυψε πώς πρέπει να αποφεύγεται το τατουάζ στο μακιγιάζ, όπως το μόνιμο eyeliner, τα φρύδια και το μολύβι χειλιών.

Αν κάποια επιθυμεί να δοκιμάσει το μόνιμο μακιγιάζ, η προπονήτρια κομψότητας συζήτησε πώς ένα τατουάζ χειλιών πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με τα χείλη σας, ενώ τα τατουάζ φρυδιών δεν πρέπει να έχουν «πολύ έντονο» σχήμα.

Advertisement

Στη συνέχεια, η Άννα παραδέχτηκε ότι έχει κάνει αισθητικές οδοντιατρικές εργασίες επειδή «γεννήθηκε με απαίσια δόντια», προσθέτοντας: «Ήταν ένας τεράστιος πόνος στη ζωή μου, οπότε σίγουρα γνωρίζω πολλά για αυτό το κεφάλαιο».

Και συνέχισε: «Όταν διαλέγετε το χρώμα των δοντιών σας, μην επιλέγετε το πιο λευκό. Δεν θα φαίνεται καλό. Θα φαίνεται τόσο ψεύτικο.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι με τον καιρό, στην πραγματικότητα θα αλλάξουν ελαφρώς χρώμα. Θα γίνουν λίγο πιο σκούρα, οπότε μπορείτε να τα κάνετε λίγο πιο ανοιχτά.

Advertisement

Απλά μην επιλέξετε το πιο ανοιχτό γιατί αυτό δεν φαίνεται καλό. Αυτό σίγουρα φτηναίνει την εμφάνιση και θα έλεγα ότι το ίδιο θα ίσχυε και αν κάνετε παραδοσιακή λεύκανση δοντιών, το φυσικό είναι πάντα το καλύτερο».

Η προπονήτρια κομψότητας προέτρεψε επίσης τις ακολούθους της να είναι «προσεκτικές» με τις τρίχες του προσώπου και τις ενθάρρυνε να εγκαταλείψουν τις «τρελές μακριές επεκτάσεις βλεφαρίδων».

Όπως υποστήριξε η Άννα, οι κομψές κυρίες πρέπει να επιλέγουν πιο φυσικό μακιγιάζ και νύχια. «Υπάρχουν δύο πράγματα που συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι εφαρμόζουν μακιγιάζ που είναι πολύ σκληρό για την επιδερμίδα τους», είπε η ειδικός.

Advertisement

«Στην πραγματικότητα φαίνονται μεγαλύτεροι, και νούμερο δύο, το σκληρό μακιγιάζ μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε λίγο πιο επιθετική, οπότε αν δεν θέλετε να έχετε αυτή την ενέργεια στην παρουσίασή σας, τότε να το γνωρίζετε αυτό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: