Τον χαβά του ο Μπέος: Μίλησε ξανά κατά δημοσιογράφων, ομοφυλόφιλων και παρουσιαστριών

Τον χαβά του ο Μπέος: Μίλησε ξανά κατά δημοσιογράφων, ομοφυλόφιλων και παρουσιαστριών
Advertisement

Για την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, τις ρατσιστικές του απόψεις, αλλά και την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Για την ομοφοβική του επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε πως «Είμαι Έλληνας, το είπα Ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, ούτε είναι a la cart, είναι για όλο τον κόσμο.

Advertisement

Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Σίγουρα η δήλωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο μόνος που βλάφτηκα ήμουν εγώ. Δεν ήταν λάθος.

Εξέφρασα μία αλήθεια, μια πεποίθηση και μια πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά.

»Όμως δεν θα μου επιβάλλουν να αποδεχτώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και οι λίγοι θα γίνουν πολλοί. Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ξαφνικά δεν μπορεί να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Advertisement

Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελα να έχω δύο παιδιά, και αυτά να είναι αγόρια, δηλαδή θα επιλέξεις το φύλο του παιδιού στου; Δηλαδή αν είναι κορίτσια τι θα κάνεις θα τα πνίξεις;

Αυτές οι δηλώσεις θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Αλλά αυτές είναι αλήθειες. Τον αδίκησα τον εαυτό μου» είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

»Τη δήλωσή του αυτή πριν 10 μέρες δεν τη σχολίασε κανείς. Όχι σε τέτοιο βαθμό», είπε ο Αχιλλέας Μπέος ενώ υπογράμμισε πως «Το ίδιο πράγμα είπαμε αλλά οι άλλοι το είπαν πιο κομψά αν θέλετε.

Advertisement

Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος και εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτά που δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για μένα έχει τελειώσει, το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Και καλά κάνουν. Έχω φίλους γκέι. Αλλά τελείωσε (το θέμα).

»Το ίδιο πράγμα είπε και πριν από 2-3 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ότι «εγώ το παιδί μου δεν θέλω να γίνει γκέι». Εκεί δεν υπάρχει ομοφοβία; Εγώ είμαι ομοφοβικός. Το είπε δημόσια στην τηλεόραση στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ότι δεν θέλει το παιδί του να γίνει γκέι.

Και δεν το είπε μία αλλά 15 φορές. Παίζει παντού ιντερνετικά. Εκεί δεν ήταν ομοφοβικός ο Λιάγκας και η Σκορδά; Και είμαι εγώ; Μπορούσα να το ‘χα πει διαφορετικά.

Advertisement

Να το αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην υπάρξει τίποτα. Είναι η άποψή μου. Δεν είχα πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτό των ανθρώπων» είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Για την επίθεση κατά των δημοσιογράφων ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε στους χαρακτηρισμούς δημοσιογραφικά σκουπίδια.

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η έκρηξη και αυτή η φρασεολογία, απέναντι στα συγκεκριμένα άτομα, αφορά την πόλη μου. Αυτοί οι τύποι, περιθωεριακοί που εκμεταλλευόταν την πόλη του Βόλου, μια μερίδα σε εισαγωγικά δημοσιογράφοι δυστυχισμένοι, περιθωριακοί χωρίς οικογένεια, όπως είπε ενώ σημείωσε ότι όλη η επίθεση έγινε γιατί αυτός δεν δέχθηκε τους εκβιασμούς τους.

Advertisement

Συνέχισε δε, λέγοντας πως, «κάνουν το άσπρο, μαύρο και φτάνουν στο σημείο αυτοί μετά από μία καταστροφή και βγαίνουν και λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει νερό στην πόλη. Πολλά ψέματα» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Επέμεινε δε, στις ύβρεις εναντίον τους «είστε άνθρωποι; αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, όχι σκουπίδια, πατσαβούρες της δημοσιογραφίας, είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Για την εφημερίδα Μαγνησία είπε ότι δεν βγάζουν εφημερίδα, 15 φύλλα βγάζουν για να παίρνουν τις καταχωρήσει από τη νομαρχία», όπως είπε. «Αυτός δεν κάνει κριτική. Χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά».

Σημείωσε δε, ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι έγλειφαν παλιά όσους ήταν στην εξουσία, αλλά όχι εκείνον τώρα και «δεν θέλω να με γλείφουν» όπως είπε.

Advertisement

Για την προτροπή του δε, στον κόσμο να πετάξει γιαούρτι στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι ακραίο χιούμορ. «Είναι αδίκημα αυτό;» είπε και επέμεινε και σε αυτή την περίπτωση ότι το έκανε  γιατί έθιξαν την πόλη του.

«Αυτά τα νούμερα, μία μάζα αποτυχημένων οικτρά, χασοδίκηδων, αποτυχημένοι που θέλουν να κάνουν τους δημοσιογράφους, δεν τους μιλά κανείς» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε και στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου που τον αποκάλεσε ρατσιστή. «Όταν βλέπεις τον Μικρούτσικο σε τέτοιες εκπομπές, όπως της Σκορδά και της Καινούργιου, δεν θα αναφερθώ ούτε στη Φαίη ούτε στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω, ιδιαίτερα όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό.

Advertisement

Είναι κατάντημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο».

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους».

«Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη νοσεί σε μεγάλο βαθμό, Είμαστε τυχεροί που όμως υπάρχουν δικαστές με ήθος και ακεραιότητα» είπε για την εποχή που μπήκε φυλακή ο Αχιλλέας Μπέος.

Advertisement

«Οδηγήθηκα στη φυλακή χωρίς να έχω δικαστεί. Μου κάναν ένα κατηγορητήριο ου όλα μέσα ήταν ψέματα. Αθωώθηκα πανηγυρικά. Εκτέθηκε η δικαιοσύνη ανεπανόρθωτα».

Για τα όσα του καταλόγισε η κόρη του ότι είναι ομοφοβικός, απάντησε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος πως «Και τα 3 μου παιδιά τα λατρεύω (3 κόρες 2 αγόρια) δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ λεπτό θέμα. Άσχετα τι είπαν είναι και όλα τους παιδιά μου. Είπανε τι είπανε καλά κάναν και το είπανε.

«Ήμουν και πατέρας και μάνα. Αν και είχα πολλές δραστηριότητες, δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα παιδιά μυ θα έχουν πρόβλημα και δεν θα είμαι δίπλα. Για την εποχή που τον εγκατέλειψε η σύζυγός του μίλησε επίσης ο Αχιλλέας Μπέος.

Advertisement

«Εγώ, είχα την αδελφή μου που τα παιδιά μου ό,τι ήθελαν την παίρνουν και της ζητάν τις συμβουλές της. Και την συγχωρεμένη τη μάνα μου και με βοήθησαν και μία οικιακή βοηθό και ήταν και οι δύο μεγάλες κόρες μου στο σπίτι. Το ξεπέρασαν ήμουν δίπλα τους, και μετά από 6-7 μήνες κατάλαβε το λάθος της και γύρισε» είπε για την γυναίκα του.

«Δεν ήμασταν μαζί αλλά επέστρεψε στα παιδιά. Όταν επέστρεψε έφυγα από το σπίτι να είναι τα παιδιά με τη μάνα τους» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Κατέληξε δε, ότι «θα γίνει της Πάολας τα Χριστούγεννα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: