Κλέλια Ρένεση: Ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε πατέρας του παιδιού μου, ούτε σύμβιός μου -Είναι φίλος μου

Κλέλια Ρένεση: Ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε πατέρας του παιδιού μου, ούτε σύμβιός μου -Είναι φίλος μου
Advertisement

Για τη σχέση της με τον Μανού Τσάο μίλησε η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή εκπομπή «Μαμά-δες» σχολίασε τις φήμες ότι ήταν ζευγάρι με τον Μανού Τσάο και την επακόλουθη φημολογία ότι το παιδί το είχαν αποκτήσει μαζί, εξηγώντας γιατί βγήκε και ξεκαθάρισε δημοσίως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Advertisement

Οπως είπε ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε πατέρας του παιδιού της, ούτε σύντροφός της, είναι απλά φίλος της και συνάδελφός της.

«Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα γιατί η συμπερασματολογία είναι μία επιστήμη που εδώ στην Ελλάδα ανθίζει πολύ.

Όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Και καλά οι άνθρωποι στα καφενεία, στον δρόμο, OK. Αλλά οι δημοσιογράφοι;», είπε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

Advertisement

«Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου τον Μανού Τσάο, ότι κάνουμε παιδί με τον Μανού… Το είπαν μία, δύο, τρεις… Ότι μου πήρε και δαχτυλίδι, ότι παντρευτήκαμε κιόλας, γέλασα πάρα πολύ», συνέχισε η ίδια, προσθέτοντας αστειευόμενη ότι:

«Η σχέση μου με αυτόν τον άνθρωπο είχε βασιστεί στα διαμάντια, είναι ξεκάθαρο. Δηλαδή, ακτιβιστής, Αριστερός, θα μου έπαιρνε διαμάντι, ήταν ολοφάνερο».

«Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο που κατάλαβα. Ανακοινώνω τη γέννηση του παιδιού μου, βρισκόμουν και σε ένα σίριαλ που είχε μεγάλη απήχηση, οπότε αναγκαστικά, λόγω της φυσιολογίας του σώματος -φούσκωνε η κοιλιά-, έπρεπε κάτι να εξηγήσω και εγώ.

Advertisement

Είπα ότι το παιδί μου κάποια στιγμή θα μεγαλώσει, και θα τα διαβάσει αυτά, οπότε ξεκαθάρισα μόνο αυτό. Ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού, ούτε ο σύμβιός μου.

Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου πνευματική, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. Εκεί μόνο τοποθετήθηκα», τόνισε η Κλέλια Ρένεση.

«Τώρα αν οι άνθρωποι έχουν τόση πρεμούρα να μάθουνε τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας, δεν είμαι εγώ αυτή που θα τους απαντήσω. Δεν μπορείς να χορτάσεις το πλήθος στην αρένα. Δεν χορταίνει ποτέ», επισήμανε, ακόμη, η ηθοποιός.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: