Δεν τους λες και σχεσάκηδες: Tα 5 ζώδια που βαριούνται εύκολα στις σχέσεις

Δεν τους λες και σχεσάκηδες: Tα 5 ζώδια που βαριούνται εύκολα στις σχέσεις
Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας και μοναδικός στο να θέλει σχέση, αλλά να μην μπορεί να μείνει ήσυχος μέσα σε αυτήν. Ή μήπως, δεν θέλει σχέση; Μήπως το να έχει το ακαταλόγιστο, είναι για εκείνον, πιο ελκυστικό;

Ένα είναι σίγουρο: ο Υδροχόος δεν είναι ο τύπος που αντιλαμβάνεται τη σχέση όπως τα υπόλοιπα ζώδια, για αυτό και βαριέται συχνά σε ένα τέτοιο… σχήμα.

Advertisement

Ποια είναι η λύση; Να του έχεις το λουρί λάσκα (ή έστω, άσε τον να το πιστεύει και να το νιώθει έτσι) και σέρβιρε του ποικιλία καθημερινά, με μια δόση… τρέλας!

ΚΡΙΟΣ

Αχ εδώ να δεις γλέντια! Ο Κριός είναι θερμός στις κατακτήσεις, θερμός στις εκφράσεις πάθους, θερμός στο σ€x, θερμός σε όλα, εκτός από το να μείνει σε μια σχέση ακίνητος και ευχαριστημένος.

Γιατί; Μα γιατί, αγάπη μου, όταν έχεις τον Άρη κυβερνήτη κι έχεις συνηθίσει στο να μάχεσαι, να κατακτάς, να ορμάς, να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και σε κατάσταση alert, άντε να κάτσεις να κλωσήσεις τα αυγά σου μετά. Πρόσεχε, γιατί ο Κριός όντως βαριέται εύκολα και θέλει ειδική μεταχείριση!

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθεί πολύ να θυμηθεί γιατί θέλησε να κάνει σχέση, από την πρώτη εβδομάδα κιόλας. Οκ, υπερβάλλω, αλλά έχει και μια δόση αλήθειας. Για τον Τοξότη η σχέση είναι μια συμφωνία δυο ατόμων να είναι μαζί, με οποιοδήποτε σχήμα.

Αν τώρα εσύ, θέλεις αυτό κι εκείνο και το άλλο και θέλετε να τα διατυπώσετε όλα και να τα προ-συμφωνήσετε και να τα μελετήσετε και να δείτε τι πάει και τι έρχεται, μείνε με την χαρά, ο Τοξότης, έχει ήδη αποχωρήσει. Βαρέθηκε πριν καν ξεκινήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι τόσο το ότι βαριέται, όσο το ότι τον κάνουν να βαριέται, γιατί πολύ απλά δεν του δίνουν υλικό για να του κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα, να ξέρεις, οι Δίδυμοι κάνουν και παρακάνουν για σχέσεις, απλώς θα πρέπει να καταλάβεις πως στροφάρουν. Διαφορετικά, μια που έκαναν την σχέση, μια που θα γίνουν τελείως τοξικοί μέσα σε αυτήν!

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Εγώ μια φορά το είπα, κι αμαρτία ουκ έχω. Ο Ζυγός, αν και χαρακτηρισμένος ως «σχεσάκιας», να ξέρεις βαριέται εύκολα.

Τρελαίνεται για φλερτάκι και παιχνιδάκι, αλλά όταν κατακτήσει, χάνει το ενδιαφέρον του (σαν τον Κριό, απέναντί του) ή όταν κατακτηθεί, επίσης, γυρεύει την επόμενη ενδιαφέρουσα πρόταση. Καλά, μην ανησυχείς: δεν είναι όλοι οι Ζυγοί έτσι, αλλά μια φορά, είπα να στο πω.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: