Εσπασε το ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών: Κόπηκε 59 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης – Ξόδεψε πάνω από 1.300 λίρες

Εσπασε το ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών: Κόπηκε 59 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης – Ξόδεψε πάνω από 1.300 λίρες
Advertisement

Υποψήφιος οδηγός στη Βρετανία, κόπηκε 59 φορές στα σήματα, ωστόσο, έλαβε τα εύσημα για την αφοσίωσή του.

Ο υποψήφιος οδηγός, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ξόδεψε 1.380 λίρες και περίπου 60 ώρες, προκειμένου να περάσει, σε εξεταστικό κέντρο στο Ρέντιτς.

Advertisement

Μάλιστα, έσπασε το ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών, ξεπερνώντας έναν άλλο Βρετανό υποψήφιο οδηγό στο Χαλ, που απέτυχε 57 φορές στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με το BBC, σε δήλωσή του τόνισε ότι «η επανάληψη είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Στη Βρετανία, οι υποψήφιοι οδηγοί πρέπει να περάσουν τη θεωρία πριν κλείσουν πρακτική εξέταση οδήγησης.

Η Camilla Benitz, διευθύνουσα σύμβουλος της AA Driving School, η οποία έχει λανσάρει μια εφαρμογή αναθεώρησης που βοηθά τους εκπαιδευόμενους να προετοιμαστούν για την εξέταση, δήλωσε:

Advertisement

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μια δύσκολη εξέταση και η δέσμευση αυτών των μαθητών να περάσουν είναι εκπληκτική.

Είναι αρκετά εύκολο να υποτιμήσει κανείς τη θεωρητική εξέταση», είπε τονίζοντας τη σημασία της επανάληψης.

Τα στοιχεία του υπουργείου Μεταφορών της Βρετανίας, δείχνουν ότι το ποσοστό επιτυχίας στις θεωρητικές εξετάσεις έχει μειωθεί από 65% το οικονομικό έτος 2007-2008 σε 44% το 2022-2023.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: