Λάκης Γαβαλάς: Είμαι genderless και ο πρώτος που φόρεσε φούστα και τακούνια

Λάκης Γαβαλάς: Είμαι genderless και ο πρώτος που φόρεσε φούστα και τακούνια
Advertisement

Ο Λάκης Γαβαλάς άφησε το σχόλιό του όσον αφορά το ζήτημα της τεκνοθεσίας μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών, το φύλο του, τις εμφανίσεις των γυναικών στα μπουζούκια και τη σχέση με τις αδερφές του.

Μιλώντας στην κάμερα του «Γεια σου» ο σχεδιαστής είπε αρχικά: «Οικογένεια μπορεί και να θεωρώ τους καλύτερούς μου φίλους.

Advertisement

Τώρα θα πάρει τηλέφωνο τα συγγενικά μου πρόσωπα» αναφερόμενος στις αδερφές του.

Όσο για τη μόδα που ακολουθεί το γυναικείο φύλο στις εξόδους του, ο ίδιος είπε: «Το ντύσιμο υπάρχει μόνο στο κρεβάτι.

Έχεις δει πόσες γυμνές είναι έξω; Προχθές πήγα στα μπουζούκια και δεν είδα καμία ντυμένη, είναι όλες γυμνές.

Advertisement

Όταν απελευθερώνεσαι και από τη στιγμή που δεν υπάρχει bodyshaming και όλα αυτά τα πράγματα, είναι σαν να το χρωστάγαμε χρόνια στον εαυτό μας να τον αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλει».

Συνέχισε, λέγοντας: «Το ότι τα media όλου του κόσμου ασχολούνται πάρα πολύ με αυτό, καταλήγοντας στα παιδιά, και το θα τα υιοθετήσουν, θα τα κάνουν με παρένθετη και όλα αυτά, πράγμα το οποίο συνέβαινε και παλαιοτέρα, αλλά τώρα ξαφνικά το έβγαλαν έξω να το συζητάνε τόσο πολύ, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Ας ζει ο καθένας τη δική του ιστορία, υπέροχα, απελευθερώθηκε ναι , αλλά δεν είναι ανάγκη να το μάθει όλο το σύμπαν. Να μην το διατυμπανίζει, ο οποιοσδήποτε».

Advertisement

Ακόμη, ο ίδιος προσδιορίζεται ως genderless, που δηλαδή δεν τον εκφράζει κανένα φύλο. «Είμαι gendreless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα, ο πρώτος που έβαλε κολλητό παντελόνι και τακούνια».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε «Δεν είμαι κατά του γάμου των ομόφυλων γάμων, είμαι κατά του «ακολουθήστε μας»».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: