Αστυνομικοί συνέλαβαν σέξι «βαποράκι» ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι ήταν ερωμένη του αρχηγού τους!

Αστυνομικοί συνέλαβαν σέξι «βαποράκι» ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι ήταν ερωμένη του αρχηγού τους!
Advertisement

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί στην Κολομβία όταν μετά τη σύλληψη μιας σέξι διακινήτριας ναρκωτικών διαπίστωσαν ότι είχε δεσμό με τον επικεφαλής τους!

Μέλη της μητροπολιτικής αστυνομίας της Μπαρανκίλα στην Κολομβία συνέλαβαν την Μικέλις Λορένα Μαρίνο Ρεστρέπο μετά από έφοδο στη συνοικία Σαν Χοσέ της πόλης.

Advertisement

Η επιχείρηση διενεργήθηκε κατόπιν εντολών της Εθνικής Αστυνομίας και ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σαμπαναλάργκα των 100.000 κατοίκων.

Στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν περίπου δύο κιλά κοκαϊνης, ένα ρεβόλβερ με έξι σφαίρες, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα όχημα, ενώ η Μαρίνο Ρεστρέπο αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρασκευή και διακίνηση ναρκωτών και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Η συνταρακτική είδηση στην υπόθεση, ωστόσο, είναι ότι στη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι η συλληφθείσα είχε δεσμό με τον αστυνόμο Λεάντρο Αλντεμάρ Ουρένια Πόλο, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Σαμπαναλάργκα.

Advertisement

Φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κολομβία. Στη λεζάντα μιας εξ’ αυτών η σέξι διακινήτρια γράφει: «Το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η ζωή είναι ότι με αγαπάς».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αστυνόμος εμπλεκόταν άμεσα στα εγκλήματα της ερωμένης του, αλλά διεξάγεται έρευνα.

ΜΜΕ στην Κολομβία ανέφεραν ότι ο Ουρένια Πόλο παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα στη διάρκεια της εφόδου, γεγονός που «ήγειρε ερωτηματικά», σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης Alertas Mundial.

Advertisement

Ο στρατηγός Γουίλιαμ Σαλαμάνκα, νέος αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Κολομβίας έχει υιοθετήσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής κατά της διαφθοράς καθώς το τρέχον έτος έχουν απομακρυνθεί συνολικά 510 υπάλληλοι από κρατικές υπηρεσίες της χώρας της Νοτίου Αμερικής λόγω της εμπλοκής τους σε υποθέσεις ναρκωτικών ή διαφθοράς.

Η σέξι διακινήτρια θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι την έναρξη της δίκης της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: