Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο μήνυμα του λαϊκού τραγουδιστή και η αποθέωση του κοινού [βίντεο]

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο μήνυμα του λαϊκού τραγουδιστή και η αποθέωση του κοινού [βίντεο]
Advertisement

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά έχει σκορπίσει θλίψη στο λαϊκό πεντάγραμμο, αλλά και τους αμέτρητους λάτρεις της καριέρας του.

Ο τραγουδιστής με την χαρακτηριστική βαριά φωνή, που πολλές φορές αποτέλεσε «προϊόν» χιούμορ, που και ο ίδιος διακωμωδούσε αρκετές φορές, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Advertisement

Ο «τραγουδιστής της καψούρας» όπως τον αποκαλούσαν οι παλιότεροι, ήταν από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν εγκατέλειψε τις δημόσιες εμφανίσεις, σπάζοντας λίγο τη ρουτίνα από την καθημερινότητα στην φάρμα του, όπου είχε αποσυρθεί.

Στην τελευταία του δημόσια παρέμβαση μάλιστα, έχοντας βγει από το νοσοκομείο τον περασμένο Οκτώβριο, βγήκε να μιλήσει στο Fame Story όπου το κοινό με το άκουσμα του ονόματός του, τον αποθέωσε.

Advertisement

Συγκινημένος ο ίδιος, είπε: «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

Το κοινό συνέχισε να τον επευφημεί, με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του.

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είπε.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: