Ρεγγίνα Μακέδου: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δίνοντας λίγο αίμα, μας έχουν σώσει τη ζωή

Ρεγγίνα Μακέδου: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δίνοντας λίγο αίμα, μας έχουν σώσει τη ζωή
Advertisement

Η Ρεγγίνα Μακέδου ανάρτησε ένα βίντεο με ευχές για τα Χριστούγεννα, στο οποίο επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η σημερινή ημέρα, για όλους και θυμάται πώς είχε βοηθήσει την ίδια, όταν έδινε σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

«Σήμερα το πρωί σηκώθηκα, πήρα αγκαλιά το σκυλάκι μου και πήγα τα δώρα στους αγαπημένους μου ανθρώπους, να τους πω χρόνια πολλά, να μοιραστούμε ευχές και στιγμές.

Advertisement

Στιγμές σαν τις σημερινές, ήταν αυτές που με κράτησαν δυνατή, όταν ήμουν και εγώ κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο, παλεύοντας για τη δική μου υγεία» είπε, μεταξύ άλλων, στο βίντεο.

Στη λεζάντα, έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δίνοντας λίγο από το αίμα τους μας έχουν σώσει τη ζωή σας ευχαριστούμε που μπορούμε και κάνουμε Χριστούγεννα με τις οικογένειές μας να είστε όλοι καλά.

Μην ξεχνάτε ότι κι αυτές τις μέρες οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες οπότε να δώσετε αίμα και στις γιορτές και να γίνετε δότες μυελού των οστών Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό της ζωής».

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: