«Η Λιάνα Εύα Αμούτζα ήταν 9 μήνες σε κώμα, είχε πάθει ανακοπή, άργησε να έρθει το ΕΚΑΒ», λέει ο αδερφός της

«Η Λιάνα Εύα Αμούτζα ήταν 9 μήνες σε κώμα, είχε πάθει ανακοπή, άργησε να έρθει το ΕΚΑΒ», λέει ο αδερφός της
Advertisement

Θλίψη και βαθιά οδύνη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 46χρονης Λιάνας – Εύα Αμούτζα. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, μιλώντας στο T-Live η Λιάνα – Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Advertisement

Σύμφωνα με τον ίδιο κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι.

Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά.

Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: