Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!»
Advertisement

Ενα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στο θέατρο και τη ζωη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων, θέλοντας να αυτοσαρκαστούν για τα πολλά χρόνια της κοινής τους έκαναν μία… σοκαριστική αποκάλυψη.

Advertisement

Η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: «Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε»»

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι μαζί σε γέλια.

«Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει.

Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία».

Advertisement

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή και γω μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα.

Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος; Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» πρόσθεσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: