Αν πας να υποτάξεις αυτά τα ζώδια, μαύρο φίδι που σε έφαγε…

Αν πας να υποτάξεις αυτά τα ζώδια, μαύρο φίδι που σε έφαγε…
Advertisement

Κυρίως αναφερόμαστε στις γυναίκες του ζωδιακού που όπως θα σου αναλύσουμε παρακάτω, δεν θα είναι του χεριού κανενός αρσενικού και δεν θα επιτρέψουν να τους δίνουν εντολές και κατευθύνσεις.

Δεν σηκώνουν πολλά πολλά και αν κάποιος προσπαθήσει να τις υποτάξει, μαύρο φίδι που τον έφαγε! Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες γυναίκες μιλάμε.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι σαρωτική ως προσωπικότητα. Εντολές δέχεται μόνο από τον ίδιο της τον εαυτό και από κανέναν άλλο.

Κανένας άντρας δεν θα μπορέσει ποτέ να την ελέγξει και αν το προσπαθήσει, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Δεν παίζουμε με αυτά… Η Κριαρίνα είναι δυναμική, ανεξάρτητη, επιβλητική.

Ποιος θα μπορέσει να της πει τι να κάνει; Ούτε ο Θεός ο ίδιος. Και σε αυτόν, γλώσσα θα βγάλει και αντίδραση.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ένας άντρας προσπαθήσει να ελέγξει μια γυναίκα Σκορπιό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κάνει να της «γυρίσει το μάτι» και μετά αυτό που θα επακολουθήσει δεν θα του αρέσει καθόλου.

Η Σκορπίνα είναι αρχηγός από μόνη της. Ο δικός της λόγος είναι πάνω από όλους και όλα και το θέλημά της ώρες ώρες είναι πιο ισχυρό και από θέλημα του Θεού του ίδιου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δίνει εντολές. Δεν δέχεται. Είναι γεννημένη για να είναι αρχηγός σε όλα. Στο σπίτι της, στην οικογένειά της, στη δουλειά της, στις φιλίες της, στα παιδιά της και στον εαυτό της τον ίδιο.

Κανένας άντρας δεν θα της επιβληθεί ποτέ! Εάν το δοκιμάσει, πολύ απλά θα «φάει τα μούτρα» του και η γυναίκα Αιγόκερως θα τον στείλει στη μαμά του ή για… βρούβες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: