«Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία»: Αμετανόητος μέσα από την φυλακή ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου

«Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία»: Αμετανόητος μέσα από την φυλακή ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου
Advertisement

Αμετανόητος εμφανίζεται ο σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται μαζί με τον συνεργό του, ότι σκότωσε την 41χρονη έγκυο σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε τη 41χρονη έγκυο, ότι ποτέ δεν της έκανε και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε.

Advertisement

«Στην απολογία μου είπα αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν της έκανα ποτέ κακό.

Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία.

Εγώ της είχα δώσει λεφτά, εγώ της τα είχα δώσει, ήξερα τι κουβαλούσε πάνω της και τι κουβαλούσα εγώ πάνω μου», δήλωσε αρχικά ο 39χρονος.

Advertisement

«Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει και δε θα έκανα ποτέ. Δεν πείραξα ποτέ ούτε θα πείραζα ποτέ τρίχα της Γεωργίας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στο φως και τον δείχνουν μαζί με τη Γεωργία να αποχωρούν χέρι χέρι από τον χώρο εργασίας της, να παίρνουν ταξί και να κατευθύνονται στο σπίτι τους και περιγράφοντας τι συνέβη μετά, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε: «Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο.

Όπως προκύπτει και από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος (γιατί σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)».

Advertisement

Επίσης, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του φίλου του που είναι συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφος της Γεωργίας υποστήριξε ότι «σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει.

Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δε θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: