«Εκείνος ήθελε παιδιά, εγώ ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά»: Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χώρισε

«Εκείνος ήθελε παιδιά, εγώ ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά»: Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χώρισε
Advertisement

Η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε στο τέλος του γάμου της με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Σε νέα της συνέντευξη στην ισπανόφωνη εφημερίδα «El Pais», η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Griselda», μίλησε για τον γάμο της, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Advertisement

«Λοιπόν, είμαι πρόσφατα διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια» δήλωσε η 51χρονη Σοφία Βεργκάρα.

Το ζευγάρι, σημειώνεται, είχε παντρευτεί στις 22 Νοεμβρίου του 2015. Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζο Γκονζάλες, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Μανόλο, το 1991. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

Όσο για τον χωρισμό της με τον Τζο Μανγκανιέλο, η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε: «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος – ήθελε να κάνει παιδιά κι εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μητέρα.

Advertisement

Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό» είπε και πρόσθεσε: «Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος τώρα είναι 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα».

Τονίζοντας ακόμη περισσότερο το ότι δεν είναι πλέον ανοιχτή στο να κάνει άλλα παιδιά, ξεκαθάρισε: «Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, θα αποκτήσει τα δικά του παιδιά.

Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση – είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Αυτό πρέπει να κάνω».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: