Τα ζώδια που προτιμούν την μοναχικότητα από την επιτηδευμένη κοινωνικότητα

Τα ζώδια που προτιμούν την μοναχικότητα από την επιτηδευμένη κοινωνικότητα
Advertisement

Δεν θα σου πω ότι αντέχουν την μοναξιά, αλλά σου λέω ότι δεν θα καταρρεύσουν αν μείνουν για λίγο μόνα.

Παρθένος

Περιπτωσάρα ανθρώπου: κοινωνική πεταλούδα, που με χαρά κοινωνικοποιείται, ενώ την ίδια στιγμή, διψάει για τις στιγμές που θα βρεθεί μόνος/η του/της, για να ασχοληθεί με πράγματα που τον/την κάνουν ευτυχισμένο/η και δεν συμμετέχει κανένας σε αυτά.

Advertisement

Για αυτό άλλωστε και οι Παρθένοι, είναι φημισμένοι για τις… εξαφανίσεις τους! Αν έχεις σχέση με Παρθένο, μην το πάρεις προσωπικά όταν τον/την δεις να αποσύρεται και να κατεβάζει ρολά!

Ιχθύες

Ον με πολλές εσωτερικές δυνάμεις, ο Ιχθύς, είναι μέσα στον κόσμο, αλλά δεν είναι κομμάτι του: ανήκει πρωταρχικά στον ίδιο του τον εαυτό και τις σκέψεις του. Γελάμε και κάνουμε χαβαλέ πολλές και λέμε ότι ζει στον δικό του κόσμο.

Μακάρι να είχαμε κι εμείς έναν κόσμο να ζούσαμε μέσα του ευτυχισμένοι και να μην είχαμε ανάγκη τις επιφανειακές κοινωνικές επαφές. Μαγκιά του τού Ιχθύ, που πλοηγείται περίφημα στην μοναξιά του!

Advertisement

Αιγόκερως

Στο λέω και πίστεψέ με, στο λέω όπως ακριβώς είναι: ο Αιγόκερως είναι το κατεξοχήν ζώδιο που αγαπάει τις στιγμές με τον εαυτό του, για κανέναν άλλο λόγο, πέρα του ότι με αυτόν τον τρόπο, καλιμπράρει –ισορροπεί- τα μέσα του.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου πω ότι η μοναχικότητα, δρα θεραπευτικά για τον Αιγόκερω και όχι μόνο την αντέχει, του αρέσει κιόλας.

Σκορπιός

Και σε συνάθροιση με κόσμο να είναι, αν τον παρατηρήσεις καλά, θα δεις ότι κατά διαστήματα, χάνεται κάπου στον κόσμο του μυαλού του. Είτε παρατηρεί έντονα κάποιον ή κάτι, είτε σκέφτεται. Πώς να μην τα πηγαίνει καλά στην ησυχία της ίδιας του της ύπαρξης;

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σκορπιός έχει έντονη ανάγκη από απόσυρση και συγκέντρωση της προσοχής και της εστίασής του, μέσα του. Μια χαρά περνάει μόνος του, λοιπόν.

Advertisement

Καρκίνος

Και το τρίτο ζώδιο του Νερού, αγαπάει την μοναξιά του, γιατί αντλεί ηρεμία και φορτίζει τις μπαταρίες του. Να γίνει, βρε, χαλί να τον πατήσεις για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, αλλά ειδικά ο Καρκίνος, χρειάζεται μεγάλα διαστήματα αποσύνδεσης με το περιβάλλον του, για να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Μην το γελάς καθόλου, γιατί αν δεν έχει χρόνο για τον εαυτό του, γίνεται πολύ επικίνδυνος και επιθετικός.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: