Κάνει την έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης – Το νέο του βήμα είναι αυτό που δεν περίμενε κανείς

Κάνει την έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης – Το νέο του βήμα είναι αυτό που δεν περίμενε κανείς
Advertisement

Μέσω της πλατφόρμας isyriza μπορούν από χθες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, όσοι το επιθυμούν, για να θέσουν υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Η διαδικασία είναι προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη με γνώμονα τη διαύγεια, αλλά η Πολιτική Γραμματεία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και αμέσως μετά θα γίνει εσωτερικό «δημοψήφισμα» για όσους τελικά θα πάρουν το χρίσμα.

Advertisement

Κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναφερθεί στην ανανέωση της ευρωομάδας με νέα φρέσκα πρόσωπα, άρα ουδείς είναι σίγουρος, πλην των νυν ευρωβουλευτών: ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά, μιας και ο Κασσελάκης έχει τονίσει ότι δικαιωματικά αυτά τα δύο στελέχη θα είναι και πάλι στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ωστόσο, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει μόνο δυο ή τρεις έδρες, είναι άγνωστο αν θα να εκλεγούν. Αντιθέτως μεγάλες πιθανότητες να εκλεγεί και μάλιστα πρώτος έχει ο Νικόλας Φαραντούρης, τον οποίο ο Κασσελάκης θέλει να στηρίξει για να έχει σοβαρή παρουσία το κόμμα του στην ευρωβουλή. Ακούγεται επίσης το όνομα της Διάνας Βουτυράκου.

Ερωτήματα είναι ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουµπλής και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο πρώην μπασκετμπολίστας – και παρολίγον υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων –Νίκος Παππάς.

Και, η έκπληξη ακούει στο όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη! Ο –πολυτάλαντος, όχι μόνο ηθοποιός– έχει όχι μόνο υψηλή αναγνωρισιμότητα, αλλά και κοινωνική αποδοχή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρουν ότι θα βγει και πρώτος σε ψήφους…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: