Όσο… 5 μισθοί: Αυτό είναι το εξωπραγματικό νούμερο που έχει πάρει για ένα χτένισμα ο Τρύφωνας Σαμαράς

Όσο… 5 μισθοί: Αυτό είναι το εξωπραγματικό νούμερο που έχει πάρει για ένα χτένισμα ο Τρύφωνας Σαμαράς
Advertisement

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Κ. Βασάλο έδωσε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς και μεταξύ άλλων μίλησε για παλαιότερες συνεργασίες του αλλά και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα χτένισμα.

Αρχικά όσον αφορά τις συνεργασίες του ο διάσημος κομμωτής δήλωσε ότι «όταν είχαμε συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τότε που έκανε τις «Μαργαρίτες», είχαμε μία παρεξήγηση.

Advertisement

Είχα μπει μέσα στο καμαρίνι, κάτι μου είπε εκείνη, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν ήταν και η πιο εύκολη. Πιο πολύ απ’ όλους είχα στεναχωρηθεί με τον Ψινάκη. Νόμιζα ότι θα ταιριάζαμε στο Fab5 και πως, εάν πήγαινε καλά αυτό, θα είχα και άλλη εξέλιξη».

Για μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για ένα κούρεμα, ανέφερε «το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει ήταν 3.000 ευρώ, ήταν για χτένισμα όχι για κούρεμα.

Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους, οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν… αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου».

Advertisement

Όταν ξαναερωτήθηκε από την κάμερα του Happy Day αν ισχύει το ποσό των 3.000€ για ένα χτένισμα ο Τρύφωνας Σαμαράς διερωτήθηκε αν πράγματι έχει κάνει τέτοια δήλωση ενώ υποστήριξε ότι ήταν εκτός Αθηνών, ένας γάμος υπερπαραγωγής αλλά μάλλον είναι χρόνια πριν και όπως τόνισε χαρακτηριστικά δε θυμάται γιατί δεν έχει το τιμολόγιο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: