«Είναι ντροπή, μου έκλεψαν το τραγούδι μου»: Πυρ και μανία η Εύη Δρούτσα για την Μαρίνα Σάττι και την ΕΡΤ

«Είναι ντροπή, μου έκλεψαν το τραγούδι μου»: Πυρ και μανία η Εύη Δρούτσα για την Μαρίνα Σάττι και την ΕΡΤ
Advertisement

Η Εύη Δρούτσα δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη Μαρίνα Σάττι και έναν από τους στίχους του τραγουδιού “Ζάρι”, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Αυτή η αντίδραση ήρθε στο φως μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα.

Advertisement

Ως στιχουργός του τραγουδιού “Δυνατά” του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, η Δρούτσα αναφέρθηκε στην ομοιότητα του στίχου με τη φράση “Τα – τα – τα” από το τραγούδι της Σάττι, η οποία επίσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Ακόμα, εξέφρασε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, μέσω της εταιρίας της.

“Σε βλέπω λίγο προβληματισμένη”, της είπε η Κατερίνα καινούργιου και η Εύη Δρούτσα δεν έκρυψε την ενόχληση της: “Εκείνοι να προβληματιστούν γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε.

Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου με αυτόν τον στίχο.

Advertisement

Ας πάει η κυρία Σάττι με το “τα τα τα”… Να ενημερώνονται όταν γράφουν στίχο! Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ.

Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά;

Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό και έρχεται κάποιος και γράφει “τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου..”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: