Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Κορίνθου ο Αλέξης Κούγιας

Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Κορίνθου ο Αλέξης Κούγιας
Advertisement

Ένα… ροντέο επικράτησε πριν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Κορίνθου και του Παναργειακού για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής λόγω της έντασης μεταξύ του Αλέξη Κούγια και των αστυνομικών που ήταν στο γήπεδο.

Η ομάδα της Κορίνθου γνώρισε την ήττα με 1-0 στο συγκεκριμένο ντέρμπι και λίγες στιγμές μετά, ο Ηλίας Φυντάνης αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από μόλις ένα ματς (!).

Advertisement

Παράλληλα βγήκε ανακοίνωση μέσα από την οποία υπήρξαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, με το κλαμπ να ανεβάζει και σχετικά βίντεο με τις επίμαχες φάσεις στα social media.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε με προσωπική επιστολή, την παραίτησή του από τον ΠΑΣ Κορίνθου.

Αναλυτικά:

«Παραίτηση Αλέξη Κούγια

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου – τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα – δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο .

Advertisement

Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου .

Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά.

Advertisement

Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας.

Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.

Advertisement

Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική».

Παράλληλα με την επιστολή του Κούγια, ήρθε και η απομάκρυνση του Ομίλου Πιέτρη ο οποίος ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο!
Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά!
Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό!
Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου!

Advertisement

Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά!
Παίζει και ο αντίπαλος!

Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού!

Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα!

Advertisement

Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού!
Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο!

Θα αφήσουμε τους ειδικούς…
Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!!
Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες!

Ταπεινά αποχωρούμε!»

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: