Οι «ψυχολόγοι» φίλοι του ζωδιακού -Θα σε ακούσουν αλλά θα σου δώσουν και τις σωστές συμβουλές

Οι «ψυχολόγοι» φίλοι του ζωδιακού -Θα σε ακούσουν αλλά θα σου δώσουν και τις σωστές συμβουλές
Advertisement

Έχεις ένα πρόβλημα και θέλεις όχι απλά να το μοιραστείς, αλλά και να πάρεις σωστές και αντικειμενικές συμβουλές;

Αν οι φίλοι/ες σου ανήκουν στα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, τότε να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερός/η γιατί έχεις πετύχει διάνα. Είναι σαν να έχεις έναν «ψυχολόγο» κολλητό/η.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το άτομο εκείνο που θα καθίσει να ακούσει τον πόνο σου και τον προβληματισμό σου. Θα σε καταλάβει μεν, θα σε στηρίξει, αλλά δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος.

Αυτό τον κάνει να είναι πολύ καλός στις συμβουλές που θα σου δώσει. Σε όσα θα σου πει θα είναι αντικειμενικός και θα μπορέσει πραγματικά να σε βοηθήσει.

Το θέμα δεν είναι να σου πει αυτά που θες να ακούσεις, αλλά να σου πει την αλήθεια και να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Υδροχόος, θα ακούσει το πρόβλημά σου. Θα νιώσει τι περνάς και θα σε στηρίξει, αλλά δεν θα σε κανακέψει με την έννοια να σου πει όσα θες να ακούσεις ή να σου χρυσώσει το χάπι.

Αυτά που έχει να σου πει θα στα πει και επειδή γενικά βλέπει τα πράγματα ψυχρά και αντικειμενικά, θα μπορέσει να σου δώσει σωστές συμβουλές και λύσεις.

Δεν θα σε αφήσει να εθελοτυφλείς ή να εκτίθεσαι. Θα σε ταρακουνήσει με όσα θα σου πει, αλλά για το καλό σου.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που έχει την ικανότητα να βλέπει πάντα και τις δυο πλευρές ενός νομίσματος. Ως φίλος, θα σε ακούσει, θα σου σταθεί και θα σε βοηθήσει, αλλά το κυριότερο είναι ότι θα σε κατευθύνει σωστά.

Γιατί εκεί που εσύ είσαι «τυφλωμένος/η», εκείνος βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και σφαιρικά και μπορεί με τις συμβουλές του να σε σώσει και να σε γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: