Τέμπη: Κανείς από όσους απολογήθηκαν για την «717» δεν έχει καταβάλλει την εγγυοδοσία, λέει ο συνήγορος υπεράσπισης

Τέμπη: Κανείς από όσους απολογήθηκαν για την «717» δεν έχει καταβάλλει την εγγυοδοσία, λέει ο συνήγορος υπεράσπισης
Advertisement

Στην αποκάλυψη ότι κανείς από όσους έχουν απολογηθεί μέχρι σήμερα για την περιβόητη σύμβαση «717» η οποία συνδέεται με το δυστύχημα των Τεμπών, δεν έχει μπορεί μέχρι στιγμής να καταβάλλει την υψηλή εγγυοδοσία που του επιβλήθηκε προχώρησε σήμερα συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση Θρασύβουλος Κονταξής.

Για το λόγο αυτό όπως εξήγησε ο συνήγορος η δική του εντολέας θα καταθέσει στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ζητώντας εξαφάνιση της εγγύησης ύψους 600.000 ευρώ που της επιβλήθηκε.

Advertisement

Όπως τόνισε ο κ. Κονταξής η εντολέας του δεν διαθέτει αυτό το ποσό. Σε περίπτωση που το αίτημά της απορριφθεί, τότε όπως ανέφερε ο συνήγορος θα καταθέσει προσφυγή στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν απολογηθεί για τη σύμβαση «717» πέντε κατηγορούμενοι, στους οποίους έχουν επιβληθεί εγγυοδοσίας που ξεκινούν από 500.000 ευρώ έως 900.000 ευρώ!

Ακόμη, όπως έκανε γνωστό ο κ. Κονταξής έχει κατατεθεί αγωγή σε βάρος του κ. Βελόπουλου μετά τα όσα είχε αναφέρει στη Βουλή για τους εμπλεκόμενους στην σύμβαση 717. Ο συνήγορος με αφορμή τις αναφορές αυτές του κ. Βελόπουλου έκανε λόγο για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: