Γυναικοκτονία: «Ξηλώνονται» άλλοι τέσσερις από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, μετά τον διοικητή και τον τηλεφωνητή του «100»

Γυναικοκτονία: «Ξηλώνονται» άλλοι τέσσερις από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, μετά τον διοικητή και τον τηλεφωνητή του «100»
Advertisement

Ακόμη τέσσερις αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά τη γυναικοκτονία στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απομάκρυνση του διοικητή του τμήματος και του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες, απομακρύνονται επίσης: η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας -οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας- και ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος.

Advertisement

«Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.» τόνιζαν νωρίτερα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», έλεγαν οι ίδιες πηγές, «έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται στη δικογραφία και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Advertisement

Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο »100», ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους».

Επίσης, σημειώνουν ότι «μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: