Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο να τα «σπάσεις» ή να μπεις ανάμεσα τους

Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο να τα «σπάσεις» ή να μπεις ανάμεσα τους
Advertisement

Λέοντας με Ζυγό

Θα έχω πάντα να το λέω, ότι αυτοί οι δυο, είναι λες και κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Μιλάμε για ζωδιακό γλέντι, αυτοί οι δυο, από μόνοι τους!

Θέλουν να περνάνε όμορφα, ο Λέοντας παρέχει σταθερό έδαφος, ο Ζυγός απολαμβάνει την φροντίδα και την γενναιοδωρία του Λέοντα, ενώ ο Λέοντας, χαίρεται που μπορεί να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που και έξυπνος είναι και δεν κολλάει σε… λεπτομέρειες!

Advertisement

Παρθένος με Υδροχόο

Οκ, παραδέχομαι ότι με την πρώτη ματιά, μοιάζουν να είναι το απόλυτα κουκουρούκου ζευγαράκι της χρονιάς.

Επειδή όμως, όπως σου εξήγησα στην αρχή, δεν αναφέρομαι σε ερωτικές σχέσεις και μόνο, διάβασε τι έχω να σου πω για αυτούς τους δυο.

Είναι αμφότεροι εγκεφαλικά παιδάκια. Δεν έχουν να χωρίσουν πολλά και μάλιστα η μοναδικότητα του Υδροχόου, εξιτάρει την Παρθένο, ενώ ο Υδροχόος, βρίσκει το χιούμορ και την γλώσσα της Παρθένου, αρκετά καυστικά και γουστάρει πολύ!

Advertisement

Αιγόκερως με Δίδυμο

Ο σοβαρός κι ο παιχνιδιάρης. Για σχέση, ξέρω ότι πολλοί και πολλές θα έχετε φρίξει και μόνο που διαβάσατε τον συνδυασμό.

Όμως αν το καλοσκεφτείτε, ο Αιγόκερως με τον Δίδυμο έχουν πολλά κοινά και σφάζονται, ενώ τουλάχιστον, ο Δίδυμος, είναι αρκούντως εύστροφος και χαλαρός και γεμάτος αισιοδοξία, που μπορεί να κινητοποιήσει έναν Αιγόκερω πολύ, μα πολύ θετικά!

Κι ο Δίδυμος από την άλλη, θα μάθει πως να μαζεύει και να δαμάζει την δημιουργικότητα του!

Advertisement

Ιχθύς με Ταύρο

Και οι δυο είναι ήρεμοι, μέχρι να τα πάρουν άσχημα. Το καλό είναι ότι έχουν πολλά κοινά στον τρόπο σκέψης τους και αγαπούν την ιδέα του να κάνουν περισσότερα μπορούν με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια.

Αυτοί οι δυο όταν δέσουν, δεν χαλάνε το μαγαζάκι τους για τίποτα: βρίσκουν πολύ εύκολη την συνύπαρξη τους, αρκεί ο Ιχθύς να μην έχει πολύ Κριό μέσα του κι ο Ταύρος πολύ Δίδυμο. Γιατί τότε, μιλάμε για άλλα πράγματα: ανεβαίνουν οι τόνοι και μπορεί να συγκρουστούν οι εγωισμοί!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: