«Στη νεκροφόρα υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί, αν ήταν ένας εκεί τη Δευτέρα…» -Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής

«Στη νεκροφόρα υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί, αν ήταν ένας εκεί τη Δευτέρα…» -Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής
Advertisement

Η τραγική κατάληξη της 28χρονης Κυριακής Γρίβα συγκλόνισε όχι μόνο την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Η άτυχη Κυριακή μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της, και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Advertisement

Ο πατέρας της Κυριακής μίλησε στην τηλεόραση του Mega και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την ημέρα της κηδείας της κόρης του «συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν, τελικά, πάρα πολλοί αστυνομικοί».

«Πήρα να σας πω πού είμαι τώρα. Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε! Κουκλάρα!

Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε, σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί», είπε αρχικά ο πατέρας της Κυριακής.

Παράλληλα, τόνισε: «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα, αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω!

Advertisement

Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να τη συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της, όπως τώρα τη συνοδεύουν στο τελευταίο της, όμως, σπίτι».

Ο πατέρας της Κυριακής κατέληξε, λέγοντας: «Η κόρη μου, τελικά, υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει. Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε.

Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός Σκούρας, για να μου πει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: