«Φέρτε τα φίλτρα ΤΩΡΑ»: O Λάκης Γαβαλάς σχολίασε το ντύσιμο της Μαρίνας Πατούλη

«Φέρτε τα φίλτρα ΤΩΡΑ»: O Λάκης Γαβαλάς σχολίασε το ντύσιμο της Μαρίνας Πατούλη
Advertisement

Ο Λάκης Γαβαλάς και η Μαρίνα Πατούλη ήταν οι καλεσμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s time», την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια κάλεσε τη Μαρίνα Πατούλη να βγει στο πλατό και στη συνέχεια ζήτησε από τον σχεδιαστή καλεσμένο της να κρίνει το ντύσιμό της.

Advertisement

Με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη στον λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε αντιδράσεις για την υπερβολική επεξεργασία της, ο Λάκης Γαβαλάς είπε χιουμοριστικά:

«Μαρίνα περίμενε να φέρουν τα φίλτρα. Φέρτε τα φίλτρα. Φέρτε τα φίλτρα τώρα. Τώρα, τώρα! Φέρτε τα τώρα, σε παρακαλώ».

«Πριν σε κάτσω στον καναπέ πες μου τώρα λίγο για το ντύσιμο. Πες μου λίγο. Δεχόμαστε όλες τις κριτικές η Μαρίνα είναι ακομπλεξάριστη» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο κριτής του «My Style Rocks» σχολίασε: «Μαρίνα για το απόγευμα να πας να βάλεις ένα μαύρο ρούχο. Για το πρωί είσαι τέλεια έτσι, υπέροχη».

Advertisement

«Ε, τώρα πρωί είναι» απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

«Γιατί δεν κάνεις μια αίτηση για το «My Style Rocks» να μας έρθεις; Να σε κρίνω για να πάρω τη συνέχεια της κρίσης» ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς και απάντησε η καλεσμένη: «Το συζητάμε».

«Αλήθεια; Παραγωγοί!» φώναξε ο σχεδιαστής μόδας.

Τέλος, με τη σειρά της, η Φαίη Σκορδά είπε για την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη: «Έχω πάθει σοκ με τα παπούτσια! Τι ωραία παπούτσια είναι αυτά! Τι ωραίο ντύσιμο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: