Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον άντρα να είναι η «κολώνα του σπιτιού»

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον άντρα να είναι η «κολώνα του σπιτιού»
Advertisement

Για τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακούπου θα αναλύσουμε παρακάτω, δεν αρκεί ο άντρας αυτός να είναι φερέγγυος, να τις αγαπά και να είναι ένας καλός πατέρας.

Θέλουν να είναι αυτό που λέμε η «κολώνα του σπιτιού», να είναι σταθερός, να τις στηρίζει, να δίνει λύσεις σε προβλήματα, να «πιάνουν τα χέρια του» και να αποπνέει σεβασμό στις ίδιες και στους γύρω του. Πάμε να δούμε για ποιες μιλάμε :

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός μπορεί να είναι δυναμική από μόνη της, ωστόσο θέλει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα ο οποίος να είναι ακόμα πιο δυναμικός από εκείνη.

Θέλει να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Να είναι ο άντρας που θα κάνει τα μερεμέτια στο σπίτι για παράδειγμα.

Που θα μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται, να την υπερασπιστεί και δίπλα του να νιώθει σίγουρη και ασφαλής.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα τον οποίο θα σέβεται και θα θαυμάζει. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει εκείνος να είναι πιο δυναμικός από εκείνη, να είναι αποφασιστικός, δημιουργικός και να της δίνει την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας.

Ότι με εκείνον στο πλευρό της δεν έχει να φοβάται τίποτα γιατί «καθαρίζει» αυτός για όλα! Είναι δηλαδή ένας άξιος βασιλιάς στο πλευρό της βασίλισσας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω, είναι πολύ σημαντικό ο σύζυγός της να είναι ένα άτομο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να τον υπολογίζει.

Advertisement

Ότι αν εκείνη για παράδειγμα χρειαστεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της, εκείνος θα τα καταφέρει να στηρίξει το σπίτι και τα παιδιά και κατ’ επέκταση τα δικά της όνειρα.

Θέλει ο άντρας της να είναι old school, να μπορεί να κάνει μερεμέτια στο σπίτι και γενικότερα να δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: