Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω, απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω, απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται
Advertisement

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη Eurovision, την κατάσταση υγείας της γιαγιάς της και σπουδαίας τραγουδίστριας, Καίτης Γκρέυ, μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» την Κυριακή 7 Απριλίου.

Advertisement

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία.

Με φλερτάρουν και μ’ αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε είναι καλό και όμορφο είναι καλοδεχούμενο».

Για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου. Λίγο μπερδεύτηκα. Όσο περνάει όμως ο καιρός και το ακουώ ξανά και ξανά νιώθω ότι έχει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό το τραγούδι ή θα σου αρέσει ή δεν θα σου αρέσει».

Ενώ, για τη δική της εμπειρία από τον μουσικό διαγωνισμό, σχολίασε: «Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προκρίθηκα στη Eurovision. Δεν θα ξαναπήγαινα, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, με πιο νέα κορίτσια θα έλεγα. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δω τη Ζόζεφιν στη Eurovision».

Advertisement

Τέλος, σχετικά με τη γιαγιά της, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε: «Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Γενικά, όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται.

Ευτυχώς όταν έχεις παιδιά μπορείς να διαχειριστείς τα παιδιά, γιατί οφείλεις απέναντι στα παιδιά σου να είσαι δυνατή. Ό, τι και αν γίνεται γύρω σου, ο κόσμος να χαλάει, εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω στα παιδιά μου κανένα αρνητικό συναίσθημα.

Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες, τις έχω κοιτάξει κατάματα, τις έχω ξεπεράσει, έχω γίνει αυτή που είμαι σήμερα. Είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και πάρα πολύ ανθεκτικός».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: