«Να προσέχουμε ποιους εμπιστευόμαστε»: Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια, δυσάρεστα νέα για τον Σάκη Κατσούλη

«Να προσέχουμε ποιους εμπιστευόμαστε»: Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια, δυσάρεστα νέα για τον Σάκη Κατσούλη
Advertisement

Ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά του στους θαυμαστές του, ανακοινώνοντας το τέλος ενός σημαντικού επιχειρηματικού του εγχειρήματος.

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, αποκάλυψε ότι έφτασε η ώρα να κλείσει το πρώτο του κατάστημα με ρούχα.

Advertisement

Επιπλέον, ο νικητής του Survivor, εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις για ορισμένους από τους συνεργάτες του, δηλώνοντας ότι ίσως δεν έπρεπε ποτέ να τους είχε εμπιστευτεί, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά.

«Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος.

Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς.

Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν απέτυχε μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού.

Advertisement

Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω και πρωτίστως εμένα πλέον φυσικά να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε.

Σε καμία περίπτωση αυτή η ατυχής επιλογή μου στο κομμάτι του συνεταιρισμού δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου», ανέφερε μέσα σε όλα στο βίντεο που δημοσίευσε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: