Τα ζώδια που απεχθάνονται τις αποδράσεις -Στρεσάρονται και αγχώνονται, προτιμούν να μείνουν σπίτι

Τα ζώδια που απεχθάνονται τις αποδράσεις -Στρεσάρονται και αγχώνονται, προτιμούν να μείνουν σπίτι
Advertisement

Κριός

Ένας Κριός απολαμβάνει να εργάζεται και δεν του αρέσει οτιδήποτε οδηγεί σε καθυστερήσεις ή στασιμότητα.

Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των τριήμερων, όταν αναγκάζονται δηλαδή να πάρουν άδεια. Θα προτιμούσαν να δουλέψουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, αντί να κάθονται και να απολαμβάνουν μερικές ημέρες ηρεμίας.

Advertisement

Το κακό αν έχετε έναν Κριό στην παρέα σας είναι πως, θα γίνει κυκλοθυμικός και θα καταστρέψει το πνεύμα των διακοπών, καθώς καθίσταται σαφές ότι θα προτιμούσε να είναι αλλού.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους. Όταν περιβάλλονται από κοντινά τους πρόσωπα σε μια εξόρμηση για το τριήμερο δεν μπορούν παρά να κρίνουν τους πάντες.

Αντί να είναι ενθουσιασμένοι, βρίσκονται συνεχώς να ανησυχούν για τα πάντα. Οι διακοπές συχνά τους αγχώνουν καθώς σκέφτονται από το πώς θα τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και πώς θα είναι το στρώμα που θα κοιμηθούν. Από το να στρεσαριστούν λοιπόν, προτιμούν να αποφύγουν ένα τριήμερο με κάθε κόστος.

Advertisement

Ζυγός

Οι διακοπές φέρνουν πάρα πολύ φασαρία για να τη χειριστεί ένας Ζυγός. Όλοι μιλούν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν μπορεί να βρει την ειρήνη και την αρμονία που συνήθως απολαμβάνει στην καθημερινή του ζωή.

Έστω και αυτές οι 3 ημέρες του προκαλούν στρες και άγχος, ενώ η πολυκοσμία, με φίλους και οικογένεια δηλαδή, του δημιουργεί ταχυπαλμία μόνο και μόνο στην ιδέα πως θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Ένας Ζυγός προσπαθεί να αποφύγει πάση θυσία τη φασαρία που μπορεί να δημιουργήσει μια εξόρμηση με φίλους επομένως θα προτιμήσει ή να μην πάει πουθενά ή να ταξιδέψει μόνο με τον/ την σύντροφό του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: