Ελένη Μενεγάκη: Η στροφή στο φυσικό λουκ – Πώς η «βασίλισσα της τηλεόρασης» εξελίχθηκε στη «γυναίκα της διπλανής πόρτας» [εικόνες]

Ελένη Μενεγάκη: Η στροφή στο φυσικό λουκ – Πώς η «βασίλισσα της τηλεόρασης» εξελίχθηκε στη «γυναίκα της διπλανής πόρτας» [εικόνες]
Advertisement

Σε έναν κόσμο, όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβάλλουν συγκεκριμένα πρότυπα και θέλουν τον κόσμο -κι ειδικά τα δημόσια πρόσωπα- στην «εντέλεια», η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να απέχει από τα φίλτρα και τη στυλιζαρισμένη εικόνα ενός λογαριασμού, που ανήκει στη διασημότερη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» του MEGA δεν διστάζει να σπάσει κάθε ταμπού και να αγκαλιάσει την αυθεντικότητα, υπερασπιζόμενη τη φυσική της εμφάνιση.

Advertisement

Αν και η βιομηχανία τόσο του θεάματος, όσο και της ομορφιάς στηρίζονται πλέον, σε τεράστιο βαθμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως «κουράστηκε» να ακολουθεί τους κανόνες και θέλησε να δείξει στο κοινό της την εικόνα της πραγματικής «Ελένης», κάνοντάς το να ξεχνά ότι πρόκειται για τη διάσημη «Μενεγάκη».

Τις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα, κάθε άλλο παρά «στημένες» θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς, ενώ με μία προσεκτική ματιά στο προφίλ της παρατηρείται πως πλέον, η παρουσιάστρια θέλει να προωθήσει μια άλλη εικόνα προς τα έξω.

Advertisement

Δεν θέλει οι ακόλουθοί της να βλέπουν μόνο το λαμπερό πρόσωπο που έχουν συνηθίσει στην εκπομπή της, αλλά να καταλάβουν πως και η Ελένη Μενεγάκη είναι κι εκείνη μια απλή γυναίκα, που βγάζει φωτογραφίες στον καθρέφτη της ή και στο κρεβάτι της, άβαφη και… άφιλτρη!

Τα τελευταία στιγμιότυπα στον λογαριασμό της απέχουν κατά πολύ από αυτά του παρελθόντος, μιας και η παρουσιάστρια προτιμούσε κάποτε, να χρησιμοποιεί το Instagram καθαρά και μόνο για τη δουλειάς της, με φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής και τους καλεσμένους της.

Πλέον, ποζάρει παντού, με αγαπημένα της πρόσωπα ή και μόνη, σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της, δείχνοντας πως ακόμα και η «βασίλισσα της τηλεόρασης» μπορεί να εξελιχθεί στο «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: