Εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής -Δεν τον δέχεται το νοσοκομείο κρατουμένων στον Κορυδαλλό

Εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής -Δεν τον δέχεται το νοσοκομείο κρατουμένων στον Κορυδαλλό
Advertisement

Εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο 39χρονος είχε βρει νωρίτερα από την εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίζει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο  κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, αυτό το νοσοκομείο δεν μπορεί να υποδεχθεί ασθενή που μόλις βγήκε από την εντατική. Το ΕΚΑΒ αναμένει οδηγία διακομιδής σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: