«Η Άντζελα Δημητρίου μου είχε πετάξει μια καρέκλα για αυτόν τον λόγο»

«Η Άντζελα Δημητρίου μου είχε πετάξει μια καρέκλα για αυτόν τον λόγο»
Advertisement

Ο Άγγελος Πυριόχος έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που η Άντζελα Δημητρίου είχε εκνευριστεί μαζί του και του είχε πετάξει μια καρέκλα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είπε ότι εκείνος ευθυνόταν για τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, σχετικά με κάτι που είχε πει για την ίδια.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Κάνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά από εμένα και έχει καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου αλλά εγώ δεν το ξέρω.

Και κάτι είχε βγάλει τότε, κάποιο δίσκο. Εμένα ήταν βούτυρο στο ψωμί μου η Άντζελα, τι έλεγε τι τραγουδούσε… Είχα τότε την Άντζελα τον Πανταζή και τον Αντύπα, η αγία τριάδα μου. Δηλαδή, κάθε φορά που ήθελα να κάνω χαβαλέ, ξεκίναγα από αυτούς. Για τα τραγούδια κυρίως».

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε πώς «εκσφενδονίστηκε» η καρέκλα προς το μέρος του από την Άντζελα Δημητρίου.

Advertisement

«Η Άντζελα κάτι είχε πει για τα είδη υγιεινής και έλεγα τότε ότι «έχει φάει τρεις μπανιέρες» κάτι αηδίες τέτοιες έλεγα, Και ανοίγει την πόρτα και βλέπω μία καρέκλα να εκσφενδονίζεται.

Δεν έπεσε ποτέ πάνω μου αλλά κρατούσε έναν καφέ που χύθηκε όλος πάνω της. Στενοχωρήθηκα. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις φρένο σε κάποια πράγματα» είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: