Τα ζώδια που αποφεύγουν τα αγγίγματα και τα πολλά πολλά

Τα ζώδια που αποφεύγουν τα αγγίγματα και τα πολλά πολλά
Advertisement

Σε όλους έχει τύχει να βρεθούμε με έναν/μια γνωστό/ή ή κάποιον/α που γνωρίσαμε πρόσφατα, που είναι πιο ενθουσιώδης και διαχυτικός/η και με το που θα μας δει ή θα μας χαιρετίσει να μας πάρει αγκαλιά ή να μας φιλήσει σταυρωτά, λες και μας ήξερε χρόνια.

Κάποιοι από μας αντιδρούμε χαλαρά, κάποιοι όμως στραβώνουν και άσχημα. Μάλλον ανήκουν σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν θέλει πολλά πολλά με κανέναν. Είναι αρκετά απόμακρος σε ό,τι έχει να κάνει με τις κοινωνικές επαφές.

Με το να τον πλησιάσεις και να πας να τον αγκαλιάσεις ή να τον φιλήσεις, τον φέρνεις σε τρομερά δύσκολη θέση, κριντζάρει άσχημα και θα κάνει ένα βήμα πίσω για να σε αποφύγει.

Από μέσα του σίγουρα θα σκεφτεί ένα «μπλιάχ, κάνε παραπέρα!». Μπορεί να μην στο πει αλλά θα το δεις στην έκφρασή του.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταρχάς να σου πούμε ένα μπράβο, αν είσαι τόσο ριψοκίνδυνος/η και πας να φιλήσεις και να αγκαλιάσεις έναν/μια Αιγόκερω. Δεν είναι άτομα που σου… βγάζουν κάτι τέτοιο.

Είναι ψυχρά και απόμακρα, γι’ αυτό και αν ποτέ κάποιος από αφέλεια πάει να τους δείξει τέτοιου είδους τρυφερότητα, αυτόματα παγώνουν, ξινίζουν τη μούρη τους και μπορεί και να σε σπρώξουν διακριτικά προς τα πίσω.

«Όοοοοπα! Τι πας να κάνεις; Να μας λείπουν τέτοιου είδους οικειότητες…» Αυτό θα σκεφτεί και θα το δεις αποτυπωμένο και στο πρόσωπό του.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίδια περίπτωση με τον Αιγόκερω είναι και ο Υδροχόος. Από πού κι ως πού παίρνεις εσύ το θάρρος να πας τον αγκαλιάσεις και να τον φιλήσεις; Αυτόματα του παγώνεις το αίμα.

Τον κριντζάρεις τόσο που δεν φαντάζεσαι. Σαφώς και θα ξινίσει τη μούρη του και επειδή δεν φημίζεται για την διπλωματία του, θα σου την πει πολύ άσχημα.

Τόσο που θα το μετανιώσεις πικρά και μόνο που σκέφτηκες να πας να τους πεις ένα «γεια». Καλύτερα χαιρέτησέ τον από… απόσταση. Μια κίνηση του χεριού, αρκεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: