Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις φήμες για «σύννεφα» στην σχέση της με τον Δ. Καραναστάση

Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις φήμες για «σύννεφα» στην σχέση της με τον Δ. Καραναστάση
Advertisement

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να xωρίζει από τον σύντροφό της
Διαμαντή Καραναστάση η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγες ώρες μετά την διάψευση του συντρόφου της και βουλευτού της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντή Καραναστάση, προχώρησε σε διάψευση αναφορικά με δημοσιεύματα που τους ήθελαν στα χωρίσματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση».

Advertisement

Μάλιστα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «εντολή σιωπής στα ΜΜΕ» αναφορικά με τα όσα καταγγέλει η ίδια και το κόμμα της για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε χίλια πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας.

Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτό επιχειρείται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδή δημοσιεύματα και παραπλάνηση. Πρόκειται για παραπέτασμα παραπληροφόρησης.

Advertisement

Ζήτησα απαντήσεις για το μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τέμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις.

Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες στον Μητσοτάκη για την γυναικοκτονία. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής.

Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω. Δεν θα ησυχάσω εάν δεν καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι υπαίτιοι για Τέμπη. Γνωστά κόλπα, διαχρονική λάσπη, δεν θα ανασχέσουν την πορεία μας».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: