Παντρεύτηκαν κρυφά σπίτι: Η 1η εμφάνιση της Λίνας Δρούγκα με τον σύζυγό της Σπύρο, γνωστό και ως Mr. Chipita

Παντρεύτηκαν κρυφά σπίτι: Η 1η εμφάνιση της Λίνας Δρούγκα με τον σύζυγό της Σπύρο, γνωστό και ως Mr. Chipita
Advertisement

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Open, Λίνα Δρούγκα, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2022 σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο τους το σπίτι, παρουσία μόνο των παιδιών τους και τριών κουμπάρων.

Advertisement

Η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι έγινε στο θέατρο Παλλάς, κατά την προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία».

Η Λίνα Δρούγκα παραβρέθηκε σε εκδήλωση με τον σύζυγό της φορώντας ένα λευκό κοστούμι που συνδύασε με nude γόβες και μια ροζ τσάντα του οίκου Chanel.

Η Δρούγκα έχει ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ενώ ο σύζυγός της έχει επίσης παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Advertisement

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, γνωστός και ως Mr. Chipita, αναδεικνύεται στον χώρο του επιχειρείν, έχοντας λάβει πολλά βραβεία.

Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Chipita A.E., θεωρούμενος ένας από τους πλέον επιτυχημένους ανθρώπους στον ελληνικό χώρο επιχειρήσεων.

Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, το Λυκαβηττό και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η προσωπική του πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων ξεκινά από τη διαχείριση του γαλακτοπωλείου του πατέρα του, ενώ αργότερα σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ και αναλαμβάνει διαφορετικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Aligel Α.Ε. και η Interia.

Advertisement

Με την αγορά του μεριδίου της Chipita το 1986, ξεκινά μια επιτυχημένη πορεία που οδήγησε στην εισαγωγή της εταιρείας στο Ελληνικό Χρηματιστήριο το 1994. Ακολούθησε μια σειρά από επιχειρηματικά εγχειρήματα, συμπεριλαμβανομένων των συγχωνεύσεων με τις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, GOODY’S και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δημιουργώντας τον όμιλο της VIVARTIA.

Το 2007, η VIVARTIA εξαγοράστηκε από τον όμιλο της MIG, ενώ το 2010 ο ίδιος μαζί με άλλους επιχειρηματίες εξαγοράζει εκ νέου την Chipita. Το 2022, η εταιρεία Chipita εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε ως Mondelēz International.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια εταιρειών και ενώσεων, ενώ έχει βραβευτεί για τις καινοτομικές του δράσεις και την επιτυχημένη του καριέρα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: