Σοφία Αρβανίτη: Έχει συμβεί να με φωνάξει επιχειρηματίας και να είναι λίγο παραπάνω διαχυτικός, το θεωρώ φυσιολογικό

Σοφία Αρβανίτη: Έχει συμβεί να με φωνάξει επιχειρηματίας και να είναι λίγο παραπάνω διαχυτικός, το θεωρώ φυσιολογικό
Advertisement

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε: «Με αγχώνουν οι ρυτίδες, είναι κάτι που κατά καιρούς με άγχωνε.

Advertisement

Από 18 ετών ξεκίνησε, είναι λίγο παράλογο. Δεν μου αρέσει που γερνάω, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι γίνομαι πιο σοφή».

Στη συνέχεια, μίλησε για την εμφάνισή της, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί. «Δεν ένιωθα sex symbol, ένιωθα ένα νόστιμο κορίτσι.

Μέχρι σήμερα, βιώνω ανήθικες προτάσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει αν είσαι όμορφη ή νέα, μπορεί να μην είσαι τίποτα από τα δύο, αυτό είναι μια νοοτροπία», εξήγησε.

Αναφέρθηκε επίσης, στην αντιμετώπιση που είχε από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. «Έχει συμβεί να με φωνάξει επιχειρηματίας και να είναι λίγο παραπάνω διαχυτικός.

Advertisement

Το θεωρώ φυσιολογικό, δεν θέλω να πω ότι αυτό ήταν κάτι που με τρόμαξε. Είχα τις προτάσεις μου μέχρι και σήμερα και κάνω τις επιλογές μου», δήλωσε.

Τέλος, σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

«Λίγο ξενέρωσα με το συγκεκριμένο τραγούδι, λόγω της Μαρίνας. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα, η οποία δεν είχε όλη αυτή την αξία, μπορεί να έλεγα «οκ, για Eurovision καλό είναι». Φαντάζομαι ότι δεν είχε τον χρόνο», είπε κλείνοντας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: