«Δεν κάνει να το πούμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο»: «Καίει» τον Μαζωνάκη ο Νίκος Μουρατίδης

«Δεν κάνει να το πούμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο»: «Καίει» τον Μαζωνάκη ο Νίκος Μουρατίδης
Advertisement

Ο Νίκος Μουρατίδης παραχώρησε τα δικά του σχόλια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με το τραγούδι «Ζάρι» και το βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Έκανε επίσης αναφορές στον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Βέρτη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκφράζοντας τις απόψεις του για την πορεία τους.

Advertisement

«Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο.

Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι» υποστήριξε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε» συνέχισε.

Advertisement

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον.

Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό» πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: