Όλα ψέματα για τον Δημήτρη Κόκοτα, δεν υπήρξε ποτέ ιατρικό ανακοινωθέν: Ξεσπά και λέει την αλήθεια η Σάντρα Βουτσά

Όλα ψέματα για τον Δημήτρη Κόκοτα, δεν υπήρξε ποτέ ιατρικό ανακοινωθέν: Ξεσπά και λέει την αλήθεια η Σάντρα Βουτσά
Advertisement

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την 15η συνεχή ημέρα, μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των πρόβων του J2US.

Η Σάντρα Βουτσά, καλή φίλη και μάνατζερ του Δημήτρη, παρευρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης 10/4, όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Advertisement

Αναφέρθηκε τόσο στις ενημερώσεις που έλαβε από τους γιατρούς, όσο και σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρόσφατη υποτιθέμενη ιατρική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε.

«Ο κάθε ασθενής, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οι γιατροί βαδίζουν βάσει αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει η κούραση, η ψυχική κούραση.

Κάθε μέρα οι γιατροί , επιτρέπουν για περίπου μισή ώρα να μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Έχει μπει κάποιες φορές και η αδελφή του, σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα, η σύζυγός του.

Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Το μαθαίνουμε αυτό από τους γιατρούς, μας λένε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα βήμα προς το καλύτερό.

Advertisement

Είναι τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί δε κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι εξοργιστικό αυτό. Οι γιατροί θέλουν το καλύτερο…

Ξαφνικά έχουν βρεθεί όλοι να έχουν κάποιον γνωστό και συγγενή στο Γεννηματάς και έχουν όλοι άποψη. Η κόρη του Δημήτρη είναι 12 ετών, ξέρει όλη την αλήθεια, φιλτραρισμένη εννοείται… Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική μαμά…

Το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που αναπαράχθηκε από πολύ έγκυρα site δεν υπήρχε καν. Αυτό τάραξε πολύ την οικογένεια γιατί άρχισαν να τους παίρνουν όλοι τηλέφωνο και να τους ρωτάνε τι συνέβη. Δεν είναι αναίμακτο αυτό» είπε η Σάντρα Βουτσά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: