Δεν ξεχνάει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη και μετά θα πάω στην εκπομπή του

Δεν ξεχνάει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη και μετά θα πάω στην εκπομπή του
Advertisement

Για την σχέση που έχει αναπτύξει πλέον με τον Τύπο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια θέσει τα όριά του απέναντι στους δημοσιογράφους.

Advertisement

“Το τελευταίο διάστημα δέχτηκα πολλά πυρά λόγω της εμπλοκής μου στο θέμα του Metoo. Έχω βάλει κι εγώ τα πράγματα στη θέση τους απέναντι στον τύπο πλέον.

Πολύ απλά δεν θα πάω καλεσμένος σε μια εκπομπή που δεν θέλω να πάω. Δεν θα μιλήσω σε έναν δημοσιογράφο που δεν εκτιμώ, επειδή έχει μιλήσει άσχημα για μένα”, εξήγησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και προσέθεσε:

“Όταν κάποιος με βρίζει και λέει ψέματα για μένα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω στην εκπομπή του. Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη να λύσουμε τις διαφορές μας από πριν και μετά θα εμφανιστώ στην εκπομπή του. Αν δεν το θέλει αυτό, τότε πρόβλημα δικό του και καλή καρδιά!”

Advertisement

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ρωτήθηκε και πώς θα του φαινόταν εάν ο γιος του αποφάσιζε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά του βήματα. “Είναι μόλις τεσσάρων χρονών, οπότε είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο.

Μπορεί να συμβεί, καθώς προέρχεται από δύο γονείς ηθοποιούς. Δεν το σκέφτομαι όμως καθόλου μέχρι στιγμής”, απάντησε ο ηθοποιός.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: