Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash εκπομπή»

Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash εκπομπή»
Advertisement

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, έκανε τις επιλογές του ανάμεσα σε πολλά υποθετικά ερωτήματα αλλά και πρόσωπα, για τη στήλη της εκπομπής «Επιλοyes».

Advertisement

«Θα προτιμούσα, από το να με τραβήξουν φωτογραφία παπαράτσι με τσάντα ”μαϊμού’,’ να κάνω διαφήμιση για μαγαζί με κινεζικά ρούχα στα οποία η Κινέζα επειδή ήταν πλούσια είχε αγοράσει μια αυθεντική τσάντα και την πουλάει τώρα ως ”μαϊμού” γιατί πρέπει να φάει κινέζικο!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έλενα Χριστοπούλου πριν! Έβελιν Καζατζόγλου τώρα… στο μέλλον κάποιο από αυτά τα όμορφα κορίτσια θα πλαισιώσει τον γέρο-Λάκη» είπε επιλέγοντας μία από τις δύο.

«Σε μια ποιητική βραδιά σε μια ακρογιαλιά θα έπαιρνα τον Καβάφη για να μου απαγγείλει ένα υπέροχο ποίημα.

Advertisement

Σε ένα strip club θα έπαιρνα τον Brad Pitt γιατί έχει πιο μεγάλη κοιλιά από τη δική μου και έτσι θα ήμουν εγώ ο πιο σέξι ντυμένος!»

«Εννοείται ότι θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash τηλεοπτική εκπομπή.

Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι σε γ’ κατηγορία της επαρχίας παρά σε α’ κατηγορία της ”επαρσίας”! Πόση έπαρση πια;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: