«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ!»: Συγκινήθηκαν όλοι με την Χάρις Αλεξίου, βγήκε ξαφνικά στον αέρα της ΕΡΤ

«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ!»: Συγκινήθηκαν όλοι με την Χάρις Αλεξίου, βγήκε ξαφνικά στον αέρα της ΕΡΤ
Advertisement

Η Χάρις Αλεξίου έκανε μια παρέμβαση το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της μουσικής εκπομπής «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ.

Η διάσημη ερμηνεύτρια έστειλε ένα πολύ προσωπικό και θερμό μήνυμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου και στη Ρένα Μόρφη, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Advertisement

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για το Μουσικό Κουτί, το δίδυμο των παρουσιαστών είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το απόσπασμα που είχε ετοιμάσει η Χάρις Αλεξίου ειδικά για εκείνους.

«Όταν ξεκίνησε η εκπομπή είπα: «Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ». Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή.

Μας δώσατε πάρα πολύ ωραία πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει ωραία μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πως θα τελειώσει αυτή η εκπομπή».

«Δεν μου αρέσει που τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες.

Advertisement

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο τουρισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Κυριακής στο «Μουσικό κουτί» της δημόσιας τηλεόρασης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: