Βούρκωσε η Μαρία Κανελλοπούλου περιγράφοντας μια άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου

Βούρκωσε η Μαρία Κανελλοπούλου περιγράφοντας μια άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου
Advertisement

Η Μαρία Κανελλοπούλου έδωσε μια κοινή συνέντευξη με τη Ναταλία Δραγούμη και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Μάνα είναι μόνο μία».

Ανάμεσα σε όσα είπαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» η Μαρία Καννελοπούλου θυμήθηκε και μια ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου, που τη συγκίνησε.

Advertisement

Η ηθοποιός περιέγραψε την αντίδραση της Μαίρης Χρονοπούλου, όταν είχε πέσει θύμα ληστείας και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαρία Κανελλοπούλου αποκάλυψε συγκινημένη: «Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό.

Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έξοδα και πήγα και αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Όταν θα πληρωνόμουν το πρώτο επεισόδιο, ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ».

Advertisement

Στην πορεία, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Μαίρης Χρονοπούλου που τη βοήθησε. Όπως είπε: «Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της.

Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: