«Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο» είπε ο Άγγελος Μπράτης στη Δανάη Μπάρκα

«Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο» είπε ο Άγγελος Μπράτης στη Δανάη Μπάρκα
Advertisement

Η Δανάη Μπάρκα πήρε συνέντευξη από τον Άγγελο Μπράτη, την Πέμπτη 18 Απριλίου, στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δυο τους, αναφέρθηκαν στα πρότυπα μοντέλων που κυριαρχούν σήμερα στη μόδα και ο σχεδιαστής είπε στην παρουσιάστρια ότι αν εκείνη ζούσε στην εποχή της Αναγέννησης, θα ήταν είδωλο.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε στον σχεδιαστή: «Αν έρθω στο ατελιέ, δεν θα βρω νούμερο» με τον Άγγελο Μπράτη να της απαντάει: «Γιατί δεν θα βρεις; Και θα βρεις και θα φτιάξουμε κάτι πάνω σου».

Εκείνη του εξήγησε, ότι στο eshop του, δεν υπάρχουν επιλογές για plus size ρούχα και ο Άγγελος Μπράτης τη ρώτησε: «Πιστεύεις ότι η μόδα θα πρέπει να έχει όλους τους σωματότυπους και όλα τα πάντα;».

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε αν με ρωτάς» του είπε η Δανάη Μπάρκα. Ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε μαζί της, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω πως όχι.

Advertisement

Εσένα το θέμα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα, αλλά ότι έχεις γεννηθεί σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο» και πρόσθεσε μετά:

«Στις τέχνες έχεις πάντα αυτό που δεν είσαι. Στην εποχή της Αναγέννησης ο κόσμος πεινούσε, ήταν πάρα πολύ αδύνατοι. Για αυτό το πρότυπο ήταν με καμπύλες».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: