Δημόσιο ξέσπασμα Γιώργου Λιάγκα για Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη»

Δημόσιο ξέσπασμα Γιώργου Λιάγκα για Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη»
Advertisement

Στην εκπομπή της χθες, στις 17 Απριλίου, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα, αναπτύσσοντας τις απόψεις της μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τις υποψηφιότητες των παρουσιαστών στις Ευρωεκλογές.

Αναφέρθηκε ειδικά στο γεγονός ότι είπε πως δεν προσφέρουν κάτι, ενώ του υπενθύμισε προηγούμενες δηλώσεις και στάσεις του.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 18/4, αποφάσισε να απαντήσει στην παρουσιάστρια του T-Live, ζητώντας ακόμη και μια απολογία για τα όσα είπε, θεωρώντας πως δεν κατάλαβε πλήρως το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

«Τατιάνα μου, δεν ξεχνάω γρήγορα, μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου. Πάρε την χθεσινή εκπομπή, γλυκιά μου Τατιάνα, δες τι είπα και βγες και ζήτα και ένα συγγνώμη, δεν είναι κακό, εκτός αν ήταν σκόπιμη χθες η αναφορά σου και δεν ξέρω από που.

Πάρ’ το αλλιώς γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες. Αν δεις όλα όσα είπα εχθές, είπα ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα και οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, αν κι εμένα δε μου αρέσει αυτή λέξη, να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Advertisement

Είπα ότι γίνεται μία μάχη με τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι εμφανίστηκε στα Μέσα όλο αυτό και είναι μία μάχη χαρακωμάτων.

Θεωρώ, για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι καλός ευρωβουλευτής, άσχετα με την δεξιά του ρητορική. Ένας δημοσιογράφος που επί χρόνια είναι κοντά στα προβλήματα, για μένα είναι καλύτερος πολιτικός από ότι ένας αρχιτέκτονας που μπορεί να μην έχει καμία σχέση, απλώς είναι προβεβλημένος στην τοπική κοινωνία. Ο δημοσιογράφος πιο πολύ πιάνει τον παλμό.

Ξέρετε, γιατί η Μελέτη, ο Αυτιάς, ο Παπανώτας και όλοι αυτοί τραβάνε αυτό που τραβάνε και θα το τραβήξουν όλο τον επόμενο μήνα; Και γι’ αυτό το λόγο δεν κάνω παρέα με κανέναν σας.

Έχετε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια, από τις προσωπικές σας ζήλιες – και δεν το λέω για την Τατιάνα αυτό αλλά γενικότερα για την τηλεόραση, για να μην παρεξηγηθώ – στην τηλεόραση να απαξιώνετε και να βρίζετε ο ένας τον άλλον γιατί θεωρείτε ότι έτσι τους κονταίνετε τους ανθρώπους.

Advertisement

Εδώ, επιστρατεύετε στις εκπομπές άσχετα και χαμηλού επιπέδου πρόσωπα, που δεν θα κάνατε καν κουβέντα μαζί τους για να βρίζουν τον οποιονδήποτε, μόνο και μόνο για να έχει υπόσταση, ακόμα κι αν είναι αυτός ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να βρίσει για παράδειγμα τον Λιάγκα.

Όταν λοιπόν τόσα χρόνια έτσι έχετε μάθει να κάνετε εκπομπές, τώρα λουστείτε τα! Αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό είναι εύκολος στόχος. Γιατί φροντίσαμε εμείς οι ίδιοι να απαξιώσουμε τη δουλειά μας, όχι με την κριτική του κόσμου, αλλά γιατί ο ένας βγαίνει και βρίζει τον άλλον στην τηλεόραση. Άρα, λέει ο κόσμος” αφού είναι σούργελα και βρίζονται μεταξύ τους, γιατί να μην το κάνω και εγώ;”.

Αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι θέλουν να δώσουν έναν τίτλο! Ακόμα κι αν είναι κάποιος που έχει βγει απ’ τη φυλακή, μετά από 8 χρόνια επειδή έχει σκοτώσει τρεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να βρίσει τον Λιάγκα. Αυτή είναι η λογική!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: