Μετά το τέλος της από το Mega: Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Μετά το τέλος της από το Mega: Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη
Advertisement

Εδώ και πολύ καιρό υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Mega για την ανανέωση της συνεργασίας τους με μοναδικό αγκάθι στη συμφωνία να είναι το οικονομικό.

Τελικά το χάσμα αυτό στο οικονομικό του νέου συμβολαίου οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει το τέλος της «Ελένης» από το Mega.

Advertisement

Το κανάλι ζήτησε από την παρουσιάστρια να μειώσει τον μισθό της κατά 30%, τα ποσοστά από τις εμπορικές συμφωνίες προϊόντων που παρουσιάζονταν στην εκπομπή κατά 50% αλλά να υπάρχει και γενικότερη μείωση στο μπάτζετ της εκπομπής, άρα και στους μισθούς των συνεργατών της, σύμφωνα με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Μετά το τέλος του συμβολαίου της σε λίγους μήνες η ωραία Ελένη θα είναι ελεύθερη και ήδη μπορεί να διαπραγματευτεί το τέλος της.

Σύμφωνα με το, προ ολίγων ημερών, ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα επαγγελματικό ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Advertisement

Στη σημερινή Super Κατερίνα το ρεπορτάζ ήταν ακόμα πιο φρέσκο, με τις πληροφορίες να λένε ότι η Ελένη Μενεγάκη οδεύει προς τον ΣΚΑΪ, έχοντας μάλιστα μία πρόταση από τον Acun Ilicali για παρουσίαση εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι του χρόνου δε θα υπάρχει στο μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού το My Style Rocks, επίσης παραγωγή του Τούρκου παραγωγού.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει ακόμα λόγο για οριστική συμφωνία, παρόλα αυτά από την πλευρά της παρουσιάστριας δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιασύνη, αφού άλλωστε ακόμα και αν δεν τα βρει την επόμενη σεζόν με κάποιο κανάλι μπορεί να ρίξει όλο της τον χρόνο στο Instagram, κάνοντας ένα ακόμα διάλειμμα από τη μικρή οθόνη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: