Τότε 20… σήμερα 42: Η Νάνσυ Αλεξιάδη 22 χρόνια μετά το Fame Story, άλλαξε επάγγελμα και ζει τον έρωτα στη Σιγκαπούρη

Τότε 20… σήμερα 42: Η Νάνσυ Αλεξιάδη 22 χρόνια μετά το Fame Story, άλλαξε επάγγελμα και ζει τον έρωτα στη Σιγκαπούρη
Advertisement

Η Νάνσυ Αλεξιάδη, γνωστή από το «Fame Story», διατηρεί την αίγλη και την ομορφιά της, αλλά έχει υιοθετήσει μια σημαντική μεταμόρφωση στη ζωή της!

Αρχικά ξεκίνησε ως συμμετέχουσα στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, όπου εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά τώρα η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά καθώς έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Σήμερα, η Νάνσυ Αλεξιάδη έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Σιγκαπούρη, όπου έχει παντρευτεί τον σύντροφό της και ασχολείται επαγγελματικά με τη διδασκαλία της γιόγκα, χωρίς καμία συσχέτιση με τον μουσικό χώρο.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2022, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από τις Σεϋχέλλες, σχολιάζοντας:

«Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» και στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον άνθρωπό της!

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά.

Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Dubai στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν.

Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί η Νάνσυ Αλεξιάδη στο «Breakfast@Star».

«Είμαι αρκετά χρόνια με τον σύντροφό μου. Μάλιστα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μετακομίζουμε συχνά σε διάφορους προορισμούς. Δεν θέλουμε να κάνουμε πλάνα για το μέλλον.

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η σχέση μας είναι ιδιαίτερη λόγω των συχνών ταξιδιών μας», είχε δηλώσει η πρώην τραγουδίστρια στο OK!

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: