Αποκάλυψε την αλήθεια ο Μικρούτσικος: «Γι’αυτό έφυγε η Μενεγάκη από το MEGA, αυτή είναι η πραγματική αιτία»

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Μικρούτσικος: «Γι’αυτό έφυγε η Μενεγάκη από το MEGA, αυτή είναι η πραγματική αιτία»
Advertisement

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την είδηση αυτή στην «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους συνεργάτες της, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις οικονομικές αντιθέσεις που προέκυψαν κατά τις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι.

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» ερωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την άποψή του επί του θέματος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ανάμεσα σε άλλα σχόλια, εξέφρασε την πιθανότητα να παραμείνει προσωρινά εκτός αέρας η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια να επιστρέψει, παρόμοια με όταν αποχώρησε από τον σταθμό Alpha.

Advertisement

«Η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια. Έχει κάτσει στο παρελθόν μετά τον Alpha. Θα κάτσει και μετά το Mega, αν κάτσει, γιατί πολλά λέγονται και γίνονται. Αν θελήσει, θα υπάρχουν κανάλια που θα συνεργαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ πρόσθεσε: «Το όλο θέμα στα αφτιά μου, στα μάτια μου και στο μυαλό μου, μου θυμίζει τηλεοπτική ρουτίνα. Ούτε βόμβα ούτε ηρεμία.

Μία ρουτίνα, συνέχεια κάποιων πραγμάτων, που διέπουν αυτήν την πραγματικότητα κάποιοι κανόνες, και αναπόφευκτα μερικά πράγματα».

Advertisement

Τέλος, κατέληξε: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε. Έκανε μικρότερους αριθμούς, το κανάλι θέλει κάποια περικοπή, η Ελένη θα αρνηθεί… Ρουτίνα».

Αν και οι συνεργάτες του τον… τσίγκλησαν να πει περισσότερα, εκείνος δε θέλησε να επεκταθεί σχετικά με την απόφασή της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: