Τα πάνω κάτω για την Ελισσάβετ Σπανού: Χώρισαν με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς για 1η φορά

Τα πάνω κάτω για την Ελισσάβετ Σπανού: Χώρισαν με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς για 1η φορά
Advertisement

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ», σήμερα, Κυριακή και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν περίεργοι, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή.

Advertisement

Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου.

Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε, το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”. Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό.

Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά! Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: