Τα ζώδια που σε αντιπαθούν και θα στο δείξουν στη μούρη σου

Τα ζώδια που σε αντιπαθούν και θα στο δείξουν στη μούρη σου
Advertisement

Να ξέρεις ότι αν τα ζώδια αυτά δεν σε συμπαθήσουν, θα το καταλάβεις κατευθείαν. Από το ύφος τους, από τον τόνο της φωνής τους, την ειρωνεία τους ή και το γεγονός ότι θα αγνοήσουν παντελώς την ύπαρξή σου.

Δεν τα νοιάζει να σου το παίξουν γλυκούληκα και δεν θα προσποιηθούν ότι χάρηκαν που σε γνώρισαν. Γενικά με την διπλοματεία δεν τα πάνε και τόσο καλά. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στην ζωή του είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ό,τι σκέφτεται, καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του. Αν για κάποιο λόγο σε γνωρίσει και δεν σε συμπαθήσει, πίστεψέ μας θα στο δείξει.

Με κάθε τρόπο. Και δεν θα τον νοιάξει αν σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή αν προσβλήθηκες από την συμπεριφορά του απέναντι σου.

Στα παπάκια του. Αυτός είναι και αν σου αρέσει. Και στην τελική, ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις και δεν σου πουλάει παραμύθι.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα χειρότερος από τον Κριό στο κομμάτι αυτό, είναι ο Σκορπιός. Από το πρώτο «χαίρω πολύ», θα σε σκανάρει και αν κάτι δεν του αρέσει πάνω σου, θα σε βάλει κατευθείαν στην μαύρη λίστα του. Και να ξέρεις ότι δεν έχεις καμία πιθανότητα να βγεις από εκεί γιατί δεν αλλάζει γνώμη ποτέ.

Εμπιστεύεται το ένστικτό του και αν θεωρήσει ότι κάτι δεν του «κάθεται» καλά με σένα, τότε θα είσαι στην λίστα «εχθρός». Δεν θα κρύψει το πώς νιώθει για σένα. Το αντίθετο. Θα φροντίσει να στο δείξει με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος στο μυαλό της έχει κουτάκια. Αν λοιπόν εσύ δεν ταιριάζεις στα κουτάκια αυτά, τότε αυτόματα μπαίνεις στην λίστα όσων αντιπαθεί.

Advertisement

Και επειδή η Παρθένος είναι τσακωμένη με την διπλωματία, να ξέρεις ότι θα σου δείξει την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό σου. Θα γίνει επικριτική, καυστική και κακιά. Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα σε σκανάρει από την πρώτη στιγμή. Αν κάτι του κάτσει στραβά, τότε να ξέρεις ότι δεν θα αλλάξει γνώμη για σένα, θα σε αντιπαθήσει και θα σε αντιμετωπίσει ψυχρά και αδιάφορα.

Θα σε κοιτάξει με ένα βλέμμα δολοφονικό και τότε θα καταλάβεις άμεσα ότι μαζί του, καλύτερα να μην έχεις και πολλά πολλά. Ψάξε αλλού για φίλους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: